Over onze winkel


Vlakbij de ingang van het Vondelpark in Amsterdam is sinds maart 2003 de jongste muziekinstrumentenwinkel van Amsterdam geopend: Sound Plaza. Bij Sound Plaza vind je de beste gitaren, basgitaren, versterkers, effecten, toetsen, drums en alle toebehoren. Soundplaza een muziekinstrumentenspeciaalzaak met een goed doordacht assortiment op een perfecte locatie. Zowel de beginner als de professional vindt bij Sound Plaza wat hij of zij zoekt.

Als gitaarliefhebber ben je bij Sound Plaza aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar de ultieme Gretsch-gitaar, Fulltone effecten of exclusieve gitaarversterkers als Orange, Vox en Fender, dan moet je hier zijn. Ook de bassist, toetsenist, drummer of studio-engineer komt in Sound Plaza aan zijn trekken. Bovendien ontbreekt de aanverwante apparatuur niet: zo kun je naar hartelust Fulltone, MXR en Weehbo effectapparatuur uitproberen!

Sound Plaza is geen doorsnee muziekzaak: er is weliswaar een ruim assortiment, maar de exclusievere merken voeren de boventoon: Gretsch, Fender, Rickenbacker, Fulltone, Vox. Voor de Gretsch-liefhebber is Sound Plaza een absolute must: Arnoud is een wandelende Gretsch-encylopedie en geldt als een autoriteit op het gebied van Gretsch-gitaren. Veel beroepsmuzikanten laten zich door Arnoud vakkundig adviseren over de aanschaf van een Gretsch.

Bij Sound Plaza loop je tegen interessante dingen aan: een originele 6192 Gretsch Country Club Thinline (1962) die je nergens anders in de Benelux ziet, of een fantastische Gretsch (Historic Collection) of Martin akoestische gitaar – en nog betaalbaar ook!

Iedere muzikant is welkom: hobbyisten, (semi-) professionals en doorgewinterde rasartiesten.

Ook de beginners zijn welkom. Sound Plaza maakt het de beginnende muzikant makkelijk door in samenspraak met muziekdocenten het beste beginnerinstrument (met beginnerspijs) te selecteren. Voor muziekschoolleerlingen zijn zelfs speciale pakketten samengesteld.

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden.
Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Al met al is de winkel een trefpunt voor muzikanten die weten wat ze willen. Gezien de bereikbaarheid is Sound Plaza een absolute must voor gitaristen en muziekliefhebbers, ook van buiten Amsterdam. Om over Gretsch-fanaten maar te zwijgen! Goede service, gezelligheid en natuurlijk vakbekwaamheid van het personeel maakt Sound Plaza tot een gitaarspeciaalzaak van bijzondere klasse. De koffie staat voor je klaar en neem er de tijd voor, want je raakt niet uitgekeken en uitgepraat bij Sound Plaza in Amsterdam!